Uitnodiging voor IDchecker workshop en Congres Digitaal Zakendoen en eID

Op 10 en11 juni organiseren Platform Identity Management (PIMN) en ECP het congres “Digitaal Zakendoen en eID” in Bunnik. Het congres informeert bedrijven over kostenbesparing en procesversnelling door het slim toepassen van zaken als elektronische identiteiten, digitale contracten en online documenten verificatie.

 

IDchecker is aanwezig en neemt deel aan Workshop 6 “Werk en inkomen digitaal geregeld”. Er zal voornamelijk worden ingezoomd op de nieuwe ontwikkelingen bij verplichte identiteitscontroles. IDchecker biedt mobiele oplossingen om dit proces te versnellen en te vereenvoudigen. IDchecker

 

Het Ministerie van Economische Zaken en de Europese Unie stimuleren verdere digitalisering. Op 10 juni komen de landelijke ontwikkelingen en het beleid aan de orde, onder andere eHerkenning en het recht op digitaal zakendoen met de overheid in 2017.

 

Op 11 Juni zal digitaal zakendoen en elektronische identiteiten meer worden toegelicht. Voor de uitzendbranche is er o.a. een middagworkshop “Werk en inkomen digitaal geregeld”. Jurrian Meeter van de ABU presenteert de verdere digitalisering in de uitzendbranche. Aan de hand van een payroll casus behandelt Kick Willemse (Ondertekenen.nl) het rechtsgeldig digitaal ondertekenen van contacten en documenten, inclusief de afspraken daarover met de Belastingdienst. IDchecker bespreekt de nieuwe ontwikkelingen bij verplichte identiteitscontroles. 

 

Het congres en de workshop is voor uitzendorganisaties die contracten en documenten rechtsgeldig digitaal willen afhandelen en voor softwareontwikkelaars die daar systemen geschikt voor maken.

 


Meer informatie over het congres vindt u op  www.digitaal-zakendoen.nl