• Uw online aanmeldproces klantvriendelijker en veiliger maken?
    Weten met wie u online zaken doet (KYC)
    Voldoen aan wet en regelgeving (HR)?

    Welkom bij IDchecker. De oplossing voor Online Identificatie

home-icon-happy

BLIJE KLANTEN

Alles online: Vaarwel hard copy

home-icon-happy

LAGERE KOSTEN

Veel tijdwinst

home-icon-happy

MINDER FRAUDE

Werkt met team van documentenexperts

home-icon-happy

DIRECT TOEGANG

IDchecker makkelijk te integreren op uw website.

 

KNOW YOUR CUSTOMER

VERGROOT DE KLANTERVARING EN WEET MET WIE U ZAKEN DOET.

Online verkeer is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is makkelijk, snel en heeft een groot bereik. In een wereld waar tijd geld kost is het dus zaak alles op een zo snel mogelijke manier af te handelen. Maar is dit wel veilig? Zolang er nog geen ultiem beveiligingssysteem is uitgevonden dat zorgt voor 100 procent vertrouwen online blijven we afhankelijk van fysiek bewijs zoals een ID-bewijs. En daar wrikt vaak de schoen. De ervaring leert ons dat de klant het teveel gedoe vindt om een kopie van het ID-bewijs op te sturen. Het kost tijd en dus geld. Hierdoor haken mensen af.

IDchecker heeft voor dit probleem de oplossing.

De gebruiker (wellicht uw klant) kan op een gemakkelijke manier zijn ID-bewijs scannen via webcam, mobiel, fotocamera en of scanner. IDchecker zal het document voor u uitlezen. Doordat wij werken met een team van documentexperts kunnen wij aan de hand van bovengenoemde scans zien of er fouten/ onrechtmatigheden te vinden zijn in het document. Deze informatie koppelen wij aan u terug en zo weet u met wie u zaken doet.

 

VOLDOEN AAN WET- EN REGELGEVING (HR)

Een goede administratie is essentieel. Een goed en compleet personeelsdossier is een belangrijk onderdeel van de administratie. In Nederland is het verplicht om van werknemers een compleet personeelsdossier te kunnen overleggen.

De arbeidsinspectie deelt hoge boetes uit mocht dit niet in orde zijn.

Naast het controleren op echtheid van het document controleert IDchecker of alle juiste documenten, die nodig zijn om in Nederland te mogen werken, aanwezig zijn. Daarnaast wordt ook gecheckt of het IDbewijs/ Vreemdelingendocument niet verlopen is.


FEATURES


home-icon-global

WERELDWIJD BEREIK

Leest en verwerkt data van Paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen van elk land.

home-icon-global

VERSCHILLENDE PLATFORMEN

Werkt zowel op mobiel (IOS and Android) als op het web.

home-icon-lock

VEILIG

Ons ISO 27001 certificaat garandeert het hoogste veiligheidslevel op IT-infrastructuur.

home-icon-lock

GARANTIE OP VOLLEDIGE CONTROLE

Bij een volledige controle geven wij garantie tot 12.000 EURO.

home-icon-integration

GEMAKKELIJK TE INTEGREREN

Onze SDK’s (mobiele platform) en API’s maken het integreren zeer gemakkelijk.

home-icon-turnaround

MINDER DROP OUT

Aanmelden en verifiëren met een ID-bewijs gaat nu nog sneller. Niet meer dagen wachten op een hard copy.

home-icon-24

24/7 SUPPORT

De klant een WOW-ervaring geven is één van onze kenmerken, dat is ook de reden dat we u  24/7 te woord kunnen staan.

home-icon-24

CONTROLE OP WET ARBEID VREEMDELINGEN

Twijfels over een werkdocument van uw werknemer? Met een gerust hart kunt u het document bij IDchecker neerleggen, zodat u weet of het aangeleverde document ook daadwerkelijk geldig is.

home-logo-groot

EEN BEWEZEN CONCEPT IN ONLINE VERIFICATIE

IDchecker is in 2003 opgericht met als doel om Nederlandse uitzendorganisaties te helpen bij het beoordelen van het identiteitsbewijs van nieuwe medewerkers. Nog steeds is deze hoogwaardige dienst op het gebied van WID, WAV en WWFT een belangrijk onderdeel. Inmiddels hebben wij onze klantenkring flink uitgebreid. Nieuwe afnemers zijn bijvoorbeeld banken. Zij laten de IDbewijzen van hun klanten bij ons checken. Wij streven ernaar zo goed mogelijk bij de vraag van de afnemer aan te sluiten.

IDchecker is hiermee al een aantal keer  in de prijzen gevallen. (Deloitte Fast 50, Red herring Awards, Florin Awards) Inmiddels zijn we 11 jaar verder en kunnen we met trots zeggen dat een groot aantal toonaangevende bedrijven klant bij ons is.

LEES MEER

home-Deloitte   Winner Jury 125 x 125

JE KAN NIET VOORZICHTIG GENOEG ZIJN, TOCH?

home-icon-safe

IDchecker neemt veiligheid uiteraard zeer serieus. Hiervoor heeft IDchecker mede zicht ISO27001 laten certificeren . Een ISO 27001 certificering betekent dat de organisatie aan de internationale norm voldoet voor informatiebeveiliging. IDchecker wordt 1 x per jaar door BSI geauditeerd. Voor meer informatie over IOS 27001 klik hier of voor ons certificaat klik hier